Cenzúra - Elegendő az érdekeket sértő probléma a bűvösszakács blogon! www.buvosszakacs.hu

február 07, 2009

A blogozás sokkal nehezebb műfaj mint szerintem Molnár B Tamás gondolta valamikor. Itt van egy-két bejátszás az elmúlt párbeszédről, ami az elnör Úr és Hapci (Oláh Gábor) között játszódott. A bűvösszakács blog szerkesztője már ezeket is moderálta.
Hepci [Tag]
Kedves MBTBD! Most tűnt el Cheflaszlo kommentje, az egész 2 szó volt: "ne kábíts", feltehetőleg nekem címezve. Ismételten és kellő tisztelettel kérdem, mi értelme van az ilyen cenzúrázásnak? Úgyis mindig látja már valaki, amit kihúztok, és hozzászól. Utána meg az egész kommentfolyam érthetetlen, hogy mire reagált a következő, esetleg magával beszélget? Ez a 2 szó nem volt durva. Vagy Cheflaszlo ki van tiltva teljesen? Miért? És megragadom az alkalmat, hogy ismételten kérjem: tegyétek vissza az elmúlt 10 napban eltüntetett kommentjeimet. Nem volt bennük semmi durva, csak a reagálók (Rizsottókázmér és 1-2 elfogult társa) neveztek mindenféle jellemtelen alaknak. Az meg nekem 8.Üdvözöl: Oláh Gábor (Hepci)
2009.02.07. @ 13:14

MBTBD [Tag]
Kedves Hepci, a témáról se pro se kontra nem kívánunk beszélni, mert nincs ontológiai státusa. Vagyis OFF. A kapcsolódó hozzászólásokat is töröljük.
2009.02.07. @ 13:10

Hepci [Tag]
@ehran: ki lettem moderálva olyankor is, amikor semmi irreleváns nem történt részemről, mindössze a gasztroreform/MBTBD csapat érdekeivel ellentétesnek tűnt valami szösszenetem.:) 2009.02.07. @ 12:02


Hepci [Tag]
@ehran: még Cheflaszlohoz hozzáteszem, beleolvastam a blogjába, és az MBTBD iránti engesztelhetetlen gyűlöletet (és a nyelvtani hibákat) leszámítva érdekes/értelmes dolgokat (is) találtam ott.

Akár szövetségese is lehetne az MBTBD párosnak (friss alapanyagok használata, kistermelők szervezése a csúcsgasztro célok alapanyaganak termeléséhez, a nagyáruházak szarainak bojkottálása, stb.), csak valamiért nem úgy alakult.És szakácsként se lehet ügyetlen, valamikor sokszor ettem a Fekete Hídban Balatonföldváron. Ez séflaci családjának tulajdonában volt, és bő 10 éve ott igen jól főztek, különösen a grillezett húsok voltak finomak.
2009.02.07. @ 12:08

Hepci [Tag]
@MBTBD: Kedves MBTBD, megint eltűnt minden, amit írtam. Nem tudom, CL mit akar, én viszont semmiképp se vagyok ellenség, aki meg akarja bénítani ezt a blogot, igaz, nem is bálványozlak Benneteket. Kizárólag kulturált mondatokat írtam imént is. Miért moderáltok?Üdvözöl: Oláh Gábor Elérhettek, ha itt nem akartok válaszolni: 20-xxx0587

2009.02.07. @ 13:28

.........Ezek után Molnár B Tamás ismét lehúzta a redőnyt, (2009.02.07. @ 13:48 ) bezárt a www.buvosszakacs.hu blog. Az oldalon se hozzászólás se szörfözés nem engedélyezett. Kiváncsian várjuk a követkő szolgálati közleményt, ahol Molnár Úr közli majd mi okozta a pillanatnyi zavart.

"A gittegylet gúnyos kifejezés olyan jelentéktelen társaságra, egyesületre stb., amelynek hatóköre (és gyakran látóköre) nem terjed túl tagjainak érdeklődésén." --forrás wiki.

--------------------------------------

Majd jött egy levél......:

Tisztelt Cheflaszlo!


Monday, February 9, 2009 1:27 PM
Semmi kifogásom az ellen, hogy előzetes megkérdezésem nélkül megjelentette a Bűvös szakács blogra küldött, kimoderált és valahogyan megszerzett kommentjeimet.

Viszont azt kérném, hogy ezt a tényt (közreműködésem teljes hiányát) tegye nyilvánvalóvá valamilyen formában, pl. jelen mailem beszúrásával, ugyanis az Ön és Molnár B. Tamás között folyó ádáz gasztroháborúban nem kívánok részt venni és/vagy elköteleződni.
Üdvözlettel: Oláh Gábor (Hepci)

...

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister