Ismételten ♥köszönjük♥ a megtisztelő figyelmet - Tököt ecetben így tessék eltenni! (recept)

június 04, 2010

fotóink a Long Beach-en (Calif.) parkoló Queen Mary fedélzetéről lett begyűjtve ha pedig "hományos és furcsa" gondolatai támadnak, kérjük továbbra is fenntartás nélkül írja meg azokat nekünk! Majd együtt könnyebben szembenézünk velük! Szerkesztői bandánk megdicsőült tagja, a híres dunántúli martalóc Sobri Jóska (jogtanácsosunk) válaszol az önök gasztrojogi rémületeire. Jóska egy rabtársától, alvezér Milfajt Ferkótól tanulta el a jogot és a legenda szerint azok után vált hiressé, hogy társával Fényes Istók bojtárral kirabolták a kolomposi juhászt. A kancellária Sobri fejére 100 arany vérdíjat tűzött ki, üldözte, sajnos, ettől kezdve bújdosásra is kényszerült. Bujdosó szegénylegények vezérévé vált, hozzánk a Dunántúl erdős vidékein, garázdálkodás közben csapódott.válaszunk egy korábbi levélre:

Alaposan téved az a nagyságos asszony Jersey-ből, aki azt hiszi rémünkké növi ki magát sok kérdésével. Méltóztassék meggyőződve lenni, hogy épp oly szeretettel, legjobb tudásunkkal válaszolgatunk a tengerentúli olvasóinknak, mint a pesti úri népnek. Tököt ecetben így tessék eltenni:
  • úgy kell gyalulni, hogy mindjárt hideg vízbe csusszannak a szálak, onnan kivéve jól lesózzuk (mi erre is a Máltán begyűjtött tengeri sót használtuk, az a legjobb) és forrásban lévő ecetes vízzel jól nyakon öntjük, hűtjük, majd kezünkkel kicsavarjuk. Kiforrázott üvegbe tesszük, felengedjük forrásban lévő ecettel, a tetejére friss kaprot teszünk, lekötjük és hűs, száraz helyen tároljuk. Ha ecet nélkül kívánja eltenni nagyságos asszony, akkor ne vízbe gyalulja, hanem száraz, tiszta asztalkendőre. Ott megszikkad és ekkor öntünk rá gyengén sózott, kevés szalicilles felforrt, majd lehűtött vízet. 8-10 percig sterilizáljuk (dunsztoljuk). Majd elfelejtettem, az elérhetőségünk, még mindig info@cheflaszlo.com

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister