Szeva

október 12, 2010


Öregszik az ember és harminc felett elkerülhetetlenül jelentkeznek a nem kívánt egészségügyi problémák. Az ifjúságból szélsebesen rozogaságba pottyan az ember, majd érthetetlenül bajlódik a szokatlan gondjaival. Nálam izületi bajokkal kezdődött, majd lassan jött némi emésztési szabálytalanság és egy nyári focizásból visszamaradt boka panasz is. Ez utóbbi bosszant a legjobban.
Azt mondták kificamodott, amiből nem tudom mi igaz, ugyanis Nágocs körzeti orvosa mondta. Az állatorvos!


Igen, állatorvos. Úgy hozta a sors, hogy Nágocs és Zics község egyetlen körzeti orvoson osztozik, aki hivatásból (vagyis végzettségből) lódoktor! Diagnosztizált már (állítólag) rendkívül fertőző afrikai lópestist (AHS) is, ami gyakran érint lovakat, öszvéreket, szamarakat és még zebrákat is. A csóka szemrebbenés nélkül praktizál. Embereken.

A szóban forgó dokin véletlenül se keress tiszta fehér köpenyt és nyakban lógó fonendoszkópot sem. Öltözékben lezser...pillanatok alatt megállapította, hogy bajom nem nagy: "csak kenegetned kell azt a lábat! Naponta kétszer!"

Ezt az első fokú állatorvosi megállapítást mostanára nyugodtan felülvéleményezhetem, merthogy a fájdalmaim oktober közepére sem szűntek meg. Te, te, te.... LÓDOKTOR!

A CNN-be hallottam tegnap:

Magyarország "forró útvonala az orvosi turizmusnak", és most a legjobb üzleti "balzsam", az a gyógyturizmus ügynökség felállítása ebben az olcsó orvosi "mennyországban". A BBC országunkat "olcsó orvosi menedék"-nek nevezi.

Hát, ez marha jó!

Az ember odáig fajul, hogy receptek helyett, inkább az egészségről olvas és onnan már nincs is messze, hogy a figyelme konzervatív irányba forduljon. Összeesküvés teoretikusan lát dolgokat. Nevezzük inkább szabadelvűnek, vagy a valóságnak.

Kevesen figyelnek oda az epres joghurt kármin ételfesték tartalmára, ami valójában összetört piros bogarakból készül. Szárított őrölt piros bogarakat (fotó) használják a joghurt, gyümölcslé italok, édességek és sorolni lehetne a hosszú listát a többi termékre, köztük számos "természetes" termékek megfestésére. Nem mintha a bogár rossz hatással lenne az egészségedre... jó az neked, mint a hangyák! Magas fehérje-, alacsony zsírtartalom.

Mike Adams az első, aki kimondta azt a tényt, hogy a szója fehérje kivonásához egy mérgező, robbanásveszélyes vegyi anyagot használnak, a hexánt. Milyen élelmiszerek készülnek szója fehérjével? Felsorolás nélkül is emlékszik mindenki, de azért itt van 1-2: gyakorlatilag az összes "protein bar" a piacon, sok anyatej-helyettesítő tápszer, több ezer vegetáriánus termék, zöldség hamburger, zöldség sajt stb... Ez persze a szója termék ipar mocskos titka, amit szeretnek eltitkolni.
Visszatérve a joghurtra (akár a piros bogarasra, amiből én is rendszeresen fogyasztok), miért hisszük azt, hogy az ipari joghurt az jó a szervezetnek? Nem más mint egy szegényes jégkrém, probiotikus baktérium porral és színezékkel kikeverve, fagyasztva. A pasztörizált, ipari tejtermékek csak savat csinálnak a szervezetünkben. Ha tehetjünk fogyasszunk friss házi tejet, abból készült joghurtot, artisanal sajtokat.

A szülőknek kellene a legjobban tudniuk, hogy a feldolgozott ipari húsokat, amivel gyermeküket etetik (kolbász, sonka, szalonna, virsli, stb.) nátrium-nitrit (E250) szinezővel tarkítanak és ez a vegyi anyag agressziven elősegíti a hasnyálmirigy,- agy-és vastagbél rákot.

A mai világban, ezeket alapvető információknak kellene venni, mégis az orvosok és az egészségügyi "szakemberek" elképesztő szakértelmi hiányosságok tudatában praktizálnak. A szülők is. Ez azért is van, mert az egészségügyi hatóságok, a média aktívan félreinformál egészségügyi és táplálkozási kérdésekben. Megakadályozzák az emberek képzését, így az emberek nem tudják miként kell helyesen, gyógyszerek nélkül gondoskodniuk a saját egészségükről.

A mikrohullámú sütő a magyar háztartások és professzionális konyhák legkedveltebb berendezése. Egy nélkülözhetetlen "varázs" doboz, ha nem lenne, talán a magyar szakács, minden reggel zokogva térne be munkahelyére, vagy az is lehet be sem menne! Egy orvostól sem hallottam még a microwave káros hatásairól! Az ételt szó szerint meggyilkolja, megsemmisíti a létfontosságú tápanyagokat. Minden élő enzimet elpusztít.

Egy hagyományos orvosnak fogalma sincs az "élő" és a "halott" élemiszerek tápérték különbségeiről. Az orvosok legnagyobb része tudatlanul áll az H1N1 influenzához. A szezonális influenza elleni oltóanyagok alig több, mint szélhámosság, nem is nyújtanak valódi védelmet az influenza ellen. Soha sem volt egy független, randomizált, placebo-kontrollált vizsgálat sem, ami bizonyítja a biztonságát vagy hatékonyságát a tavaly nagy mértékben "tolt" H1N1 sertésinfluenza elleni vakcináknak, -számol be Mike Adams. A vakcina higany tartósítószert tartalmaz, ami a szív-és érrendszeri betegségek, az autizmusnak, görcsöknek, mentális retardációnak, hiperaktivitásnak, dyslexiának és sok más idegrendszeri feltétel fő okozója. (itt)
Orvosok tudatlanul, vagy félreinformáltan állnak az aszpartám édesítőszer és a MSG, más néven nátrium-glutamát fogyasztásához. Természetes, így nem is tudják felhívni környezetük figyelmét erre a toxikus anyagra. Az aszpartám több mint 25 évvel ezelőtt lett először bemutatva az európai élelmiszer piacon, okozója az agykárosodásnak, rákos daganatoknak, valamint endokrin zavarokanak. A mesterséges édesítőszerek veszélyei egyre növekvő figyelmet kapnak, válaszul milyen stradégiát eszel ki Ajinomoto, az aszpartám gyártója? Átnevezi az édesítőt. "AminoSweet-re" és "Natural Sweetener-re". Ne hagyd magad becsapni! Több milliárd dolláros üzletről beszélünk.
A legtöbb orvos továbbra is teljes mértékben tudatlan a zeller, grapefruit, káposzta, csokoládé rákellenes hatásáról. Hajlamosak azt hinni, hogy a gyógyír csak laboratóriumokból származhat, mintsem a természet adta növényből, élelmiszerből.
Óriási a különbség a élelmiszer dobozokon feltüntetett "természetes" és "bio" szó között. A legtöbben azt gondoljuk, hogy a "természetes" az "bio" is egyben, így több "természetes" terméket vásárolunk, akkor is, ha a szó nem jelent semmit!
Anyukák zöme teljesen megzavarodott a csecsemőtápszerek tápértékét illetően. A legnépszerűbb anyatej-helyettesítő csecsemőtápszerek, mint például a gyógyszertárban kapható Siminac Isomil 50%-ban cukorral készül.  
A Teflon, a tapadásmentes konyhai főzőedény erősen mérgező vegyi anyagokkal készül. A tűzhelyen felhevített serpenyő elegendő mérgező vegyi anyagot bocsájt ki ahhoz, hogy megöljön egy papagájt. Ez nem mítosz, kiskorú gyermekekre való hatása is nagyon veszélyes.
Kevés az olyan doktor, akinek ismerete van az emberi test második agyáról, ami a bélben található és rendkívül összetett tömegű, intelligens neuron, más néven idegsejt. Ez vezérli az étellel való kölcsönhatásainkat és az emésztést. Dr. Michael Gershon írt róla: "The Second Brain".
Az orvosok pontosan tudják az igazat a kemoterápia mérgező hatásairól, a részleteket mégsem osztják meg betegeikkel. 91%-uk nem választana magának kemoterápiás kezelést, semmi esetben sem.

Ajánlott irodalom:

The Sun Dims a Little on Big Pharma

Mike Adams és a www.naturalnews.com 

Dr. Michael Gershon "The Second Brain"

Jeffrey M. Smith #1 GMO bestseller "Seeds of Deception"


Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister