Mélisse Libamáj a csúcson

december 06, 2010

Libamáj a Mélissé-ben.. kétszer is zacskózzák, hogy kiszívják a vért vacuum segítségével. A zacskóba pácolják is egyben, őrölt fehér bors és három ital keveréke, Fonseca Port, Brandy, Charadon Reserve. A képen jól látható az elkészítés során a libamáj nem veszített (sok)  zsiradékot, a szelet eredeti méretben maradt, sarkos, nem olvadt. Gyönyörű. A szeletet hideg vas serpenyőbe tették, ami másodpercek alatt szinte izzott, félkész állapotig sült, majd tálalás előtt egy pillanatra salamanderbe került.

A pohárban sorbet van, vérnarancs sorbet. 2008-as tavaszi menü. Mélisse, A la Mélisse.  

Kapcsolódó cikk: http://www.cheflaszlo.com/articles/magyar/2008/melisse1.html

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister