Varga Károly, Luxembourg - „A tisztánlátás végett...- nem vagyunk zöldségfarigcsálók és aszpikragasztók sem”!

december 28, 2010

Varga Károlynak, az egész csapatnak, a segítőknek, ismételten tiszta szívből gratulálunk!

Hejszakácsok portál lehozott egy értékes írást Varga Károlyról és a 2010. évi Luxembourgi Világbajnokságról. Bemásolhattuk volna ide teljes terjedelmében, de mivel valószínű olvastátok már, szóljon itt, csak az a részlet, ami blogunkat érdekelte.

Varga Károly a 2010. évi Luxembourgi Világbajnokságról:

„A tisztánlátás végett...- nem vagyunk zöldségfarigcsálók és aszpikragasztók sem
- nem én vagyok a világ legjobb szakácsa!
- nem főztem le a világot
- nem véres hurkával és malacfüllel nyertem a világbajnokságot
- nem szálltam el magamtól, még a földön járok
- nem kell, hogy túlfényezzenek az újságokban sem, ha ilyen titulusokkal látnak el, így az újságokban sem akarok szerepelni.” 




-----------
Nincs esélyed! Úgyis nekünk lesz igazunk!
 
A jól ismert nagy szavak emberei és a senki plecsnivadász, a céllövöldében gyakoroló szakács, aki most megnyerte a világbajnokságot, Luxembourgban. Persze, ha a Czifray meg a Hagyomány És Evolúció sehova ki nem futó versenyein indult volna?
  
„ A suszter maradjon a kaptafánál ” - szól a közmondás...az orvos gyógyítson, a feltaláló álljon elő új találmányokkal, a rendőr csípje el az embercsempészeket, a politikus dolgozzon nemzete boldogulásán. A muzsikus a kontra É-nél, a kőműves malternál, lapátnál.

2010.12.08. 14:13 „Az általad említett világversenyről több “bejegyzést” is írtunk, részletesen kifejtve véleményünket. A blogon például itt is olvashatsz a témáról: buvosszakacs.blog.hu/2007/11/12/medalok_aszpikkal

Tehát Molnár B álláspontja nem változott 2007 óta. Jó tudni.

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister