Csirke kolbász recept és egy tejszínes kappan

január 06, 2011

Ahogy igértük, közreadunk egynéhány spéci receptet. A lényeg az lenne, hogy aprólékosan tartsuk be a leírtakat, ugyanis ezek nem holmi internetről leszedett irományok. Receptjeinket évekig őriztük és előtte évekig használtuk. Ez a csirkekolbász recept könnyedén megvalósul a kacsa melléből is. Ebben az esetben szerecsendiót cseréljük le, fantáziázva a csillagánizzsal, a fahéjjal.... Első osztályú mellről beszéljünk.

Egy kiló csirkehúst (40%-ban mellhús), 40 deka kemény szalonnával megdarálunk, mozsárban megtörjük és két órát jégen pihentetjük. 1 egész (friss) tojást, habverővel alaposan felverünk és hozzákeverünk 1 deci tejet, só, fehérbors, reszelt szerecsendió. Összegyúrjuk a csirkehússal, vékony sertésbélbe lazán beletöltjük, forró gőzbe tesszük és pár percig előpároljuk, óvatosan szárazra töröljük, sütjük. Az a cél, hogy ne kapjunk száraz valamiket, ez a csirkekolbász akkor tökéletes, ha a sütés idejébe belekalkuláljuk a 8 perces pihentetési időt. A sütés végződhet parázs fölött, grillünk langyosabb oldalán.


Tejszínes kappan kolbász

Kappan puhára főtt húsát apróra vágjuk, vajban megfuttatjuk. Adunk hozzá finomra vágott zöldpetrezselyemet, kevés tejszínt, majd tojássárgájával elhabarjuk. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy tölthető pépet kapjunk. Só, bors, reszelt szerecsendió és vékony borjúbélbe töltjük, vajban aranybarnára sütjük. Természetes, hogy nem visszük túlzásba a tejszínt és a zsemlemorzsát.

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister