Ilyen is van - Az egészséged, hybrid magok, kecsketej, fehérje

január 15, 2011

A D-vitamin hiánya skizofréniát okoz és azt is megtanultuk az elmúlt napokban, hogy a nagy USA-ban, továbbra is illegális az Omega-3 kiegészítő gyártójának, állítani vagy reklámozni, hogy az Omega-3 hatása jobb, mint azok az antidepresszánsoké, amik csökkentik a depressziót. Az aktivisták ezért sem kedvelik az Obama egészségügyi reformot, ilyen aktivistákból akad elég Európában is, szerencse.
Találtunk Szántód és Szántódpuszta határán egy új Syngenta kukoricamag reklámtáblát. Egyezik azzal, amit a szegedi útunkon láttunk, sajnos fényképezőgép ismét nem volt kéznél. Hybrid kukorica magokat reklámoz, Syngenta magokat: gigantikus kukoricacsövet és egy középkorabeli tagot, aki mászik fel a hatalmas termésre. Senki sem mondta, hogy ilyen napokat kell megélnünk, a Monsantóról és a genetikailag módosított magokról korábban írtunk már.
A magyar türelmes nép, majdnem a butaságig toleráns, elnéző. Tegnap láttam egy magyar csatornán egy műsort, idős néni és bácsi búcsúzott a teheneitől, platós autóra terelték az állatokat. Sírt ott mindenki, a EU nem vásárolja fel a tejet, vagy keveset ad érte, így nem éri meg tehenet, kecskét tartani. Utána olvasva, Magyarországról tízezrével tűntek el a háziállatok. Szánalmas a globalizáció.
Ellentétben, egy karádi úriember az új barátunk és négy literes kecskéi vannak. Ez azt jelenti, kecskéi napi (közel) négy liter tejet szolgáltatnak. Literje 200 forint, el is tudja adni, sajtot, túrót is készít és a ház körüli kiscicák is fogyasztják. Ez a karádi barát igazi ínyenc is, receptjeit majd ezen a blogon leközöljük.
Az agy vérellátás által táplált fizikai szerv. Amit megeszünk, iszunk a vérellátással táplálja az agyunkat, a sok gyógyszer nemcsak káros az egészségre, mellékhatásai vannak és veszélyes agyunk működésére. A sok junk food-gyorsétkező, aki helytelenül táplálkozik, az nem jár most jól és a kongresszus előnyben tartja a gyógyszeripart kis hazánkban is, a szemetet gyártó élelmiszeripart és a mérgező vegyi vállalatok pedig figyelmen kívül hagyják népünk tápértékekben gazdag, vitamindús egészségügyi szükségletét.
Egy olvasónk kérdezte mi az a fehérje, elmagyaráztuk és azt is elmondtuk, amit még tudunk: Tévhitt az, hogy a túl sok fehérje vesefájdalmat okoz. Ennek utána lehet olvasni, a megfelelő csatornákon tájékozódjunk. Ezen a blogon, lejjebb (teljesen lent), van egy lista „Kiváló egészségügyi forrásokról, angol nyelvű oldalak. A fehérje érdekes téma, pl. segíti a zsírégetést és izmot épít úgy, hogy egyáltalán nem árt a veséknek.

Ajánlott cikkeink:

Üdvözöljük a Monsanto GMO világában - manipuláció, kenőpénz, vetőmag csempészet, géntechnológiával módosított tej, Agent Orange, toxic herbicid....

GMO

Genetikailag módosított élőlények (wiki)

Monsanto és a genetikailag módosított élelmiszerek

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister