Dúlnak a belviszályok - Magyar Konyha: Molnár B Tamás, Lévai Anikó, Vinkó József, csúcsgasztronómiai intézet

február 15, 2011

Szögezzük le előre: nem minden beérkező levél kerül a kirakatba! Az „olasz családi módszereket” érintő témák minden esetben...


....és még mindig arról zengenek a gasztronómiai fórumok, hogy Pollok László nem fizette ki a Csalogány 26 első könyvelőjét. Becsületsértési ügyünk nekünk is van, Pollok Lászlótól itt és itt (A Bonex Építőipari Kft-t irányító Pollok László ügyvezető igazgató).

Közös ismerősünk végett kaptunk ma levelet, pedig nem szeretnénk tovább reklámozni Molnár B Tamást. (Ez olyan újévi fogadalom volt.) Küldjetek témát más zenész-kritikusról, gittegyletről, elég volt már a Magyar Gasztronómiai Egyesületből!

Nem zörög a haraszt...... Egy korábbi levél arról informál, hogy nem a Molnár a rosszindulatú féreg, hanem a neje. Érdekes.

Egy igencsak aktuális „pletykát” olvastunk ebben a ma érkezett levélben, tartalmát (szerintem) nyugodtan kezeljük tényként.

Állítólag, még meg sem jelent az új kiadású Magyar Konyha legfrissebb száma, de már a szerkesztőségben (Lévai Anikó Orbán Viktor felesége a szerkesztőbizottsági elnöke) dúlnak a belviszályok! Mint mindenhol, ahová szegény Molnár B Tamás beteszi a lábát.

„Több emberrel beszéltem, akik állítják, hogy nekik Molnár B Tamás főszerksztőként mutatkozott be!”

Persze, a lap impresszumából nem ez derül ki. A panaszos levelet olvasva, azt is megtudhatjuk, hogy Molnár B Tamás (Magyar Gasztronómiai Egyesület) mind ezt azzal indokolja, hogy gyakorlatilag ő csinálja az egész lapot és Vinkó József csak a babérokat aratja le!

Vinkó Józsefet én olyannak ismertem meg, aki a kitűzött céljaiért sokat képes megtenni, de úgy látom, hogy ő is belekerült azoknak a népes táborába, akiket Molnár B Tamás átvert. Vagy ami az ő specialitása, a háta mögött fúrja, megalázza és lekicsínylően degradálja.”

Hozzátesszük, hogy szerintünk szerencsétlen Vinkó még nem igazán lát át a „szitán”, biztosra vesszük, még mindig úgy gondolja, hogy szüksége van Molnárra és az MGE-re. Írtunk is neki, de még nem volt ideje válaszolni!

Ha ez kitudódik, majd látványosan összezár a „csipetcsapat”, talán Vinkó is belátja, hogy ezzel az emberrel (Molnár B Tamás) együttműködni nem lehet!

„Egy hónap alatt sikerült odáig eljutni a szerkesztőségben, hogy Vinkó és Molnár csak akkor beszél egymással, ha igazán szükséges. Amit én látok, Vinkó szemében a csalódottságot, Molnár szemében a gyűlöletet.”

Jó volna tudni, hogy végül is Vinkó valódi föszerkesztő-e, vagy Molnár nélkül tényleg nem menne semmire?

Álláspontunkat sajnálattal közöljük: Vinkó József = Egy újabb átvert, megvezetett szamár.

Nehezen elképzelhető egy sikeres „csúcsgasztronómiai intézet”. Kezd mindenkinek leesni?: Molnár a saját pecsenyéjét sütögeti, és többen azt is felróják neki, hogy nem minden önzetlenség nélkül áll a „gasztronómiai forradalom” élén!

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister