Professeur-Vérificateur-Gastronomique-Molnár

március 07, 2011

A maga nemében páratlan erőtlenséget olvashatunk a buvosszakacs.blog.hu-n.


Molnár B Tamás (Inspecteur Alexandra, Éditeur écrivain en chef du magazine de cuisine hongroise) végre talált két cukrászt, akik megerősítík neki, hogy mákot csak dárálni szabad. Kávédarálóban!

Most nyugodtan fogom magam és megtanulom ezt az új technikát, mivel eddig -a két cukrász nélkül, nem hittem Molnárnak.

Így működik a bűvölet!

A fél tucat (kvázi) michelin-csillagos, vakbuzgó gasztro-konzummajmot pedig a döntésképtelenség fogságába hagyta, hetekig. Szamárságát hamarabb is megerősíthette volna, Vérificateur Molnár.


Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister