The Grand Feast

április 08, 2011

A New York City Lucky Rice az egyik legmenőbb fesztiválok egyike, pedig csak második éves. Sikerének titka, hogy nyolc különböző gasztronómiai rendezvény van elosztva hét napra és éjszakára. Az idei fesztivál csúcsa a Grand Feast, ami a Central Parkra néző Mandarin Oriental Hotel báltermében lesz. Ázsiai kulináris alkotások felvonultatása, profik, akik egész Ázsiából utaznak New Yorkba, hogy bemutassák az új trendeket. A hírek szerint a Mandarin Oriental fel fog töltődni hazai és európai celeb séfekkel. Több mint harminc csúcsétterem vonul ki, standon kínál majd ízletes portékát. Daniel Boulud (Bar Boulud), Pichet Ong (Spot Desert Bar), Matsuri és Kittichai...

Annak ellenére, hogy az egyik premier esemény a Grand Feast, a Lucky Rice sokkal többről szól. Például, május 2.-án van egy vacsora, melynek házigazdája a Top Chef Master Anita Lo (annisa), egyben az egyik legelismertebb női séf az országban. Május 3.án nyitó koktél reception, David Chang Momofuku, Restaurant Daniel, wd ~ 50 és Pegu Club ételeivel. Bevételek egy része a Japán Vöröskereszt javára felajánlva.

Kültéri Night Market május 4-én, házigazda az ázsiai ikon David Chang (Momofuku). Ki hitte volna, a Momofuku szerencsés barackot jelent és Chang csapata az éjszakai piac vendégeinek rendkívüli ázsiai utcai ételeket kínál majd. Egy napra rá megnyitja kaput, a híres James Beard Ház csodás Macau vacsorájával. Öt fogásos ínycsiklandozó ételsort kínálnak -mint Makaó egykori portugál gyarmat, párosítva portugál borokkal. Ching He-Huang és Ming Tsai tart majd főzési bemutatót, jelen lesz Eric Ripert, Marcus Samuelsson, Albert Trummer és sokan mások. Világevő is kirepülne, ha nem fogyózna állandóan, haha. Az elmúlt évben minden eseményre minden jegy elkelt.

Ming a kedvencünk, hajrá MING!!

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister