a panírcsárdáknak váltás kell

április 11, 2011

Nem trend, vagy koncepció kérdése a konyhai melegentartó elhagyása. A képen látható megoldást fontolóra kell venni. Az 1990-es évek közepén sűrítés nélküli jus-ok váltották fel a lisztes barnamártásokat.

A közeljövőben minden idejétmúlt étterem, csárda, közétkezde korszerűsödni fog. Ha nem idén akkor jövőre, ha nem jövőre akkor 4-5 év múlva. Már nem sokáig ragazkodhatunk megrögzötten a megszokott, régi módszereinkhez. Pusztulat minőségtelen túristacsapda üzletpolitikáért a felelősök megvannak. Már csak egy maradt, a hosszú távú gondolkodás, a minőségi nyersanyag, a lelkiismeretes vendéglátás. A harácsolni vágyó vendéglősök pedig sajnálat nélkül mennyenek a levesbe.

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister