Bíró Lajos hazudik! Ki választotta meg Bíró Lajost elnöknek? és akik a távolból üzennek.

szeptember 26, 2011

Ez az információ részben olyan meglepő, hogy egyesek számára science fiction lehet....

Messze szállt a hír, Vízvári Mariskára felfigyeltek az usában is! Elég szilárd bizonyítékaink vannak, hogy a következő sorokat a "magas fehér" idegenek a sivatagi bázis környékéről (Nellis AFB Nevada) küldték, évtizedek óta kapcsolatban állnak a kormányzati és a katonai erőkkel. Nem kétséges, a "magas fehér" idegenek fülébe jutott a hazánkban (újra) zajló magyar Bocuse d'Or botrány 2011! Segítséget kérek lecsitítani a képen látható garázda idegent, jól kivehetően felénk mutogat. Félelmem az, hogy csészealjával dühödt pörgésbe kezd.
Védikus felfogás, kozmikus-univerzális idők, ködgépek...nem is olyan fantasztikus olvasmány következik….
"Lajosék sok ember felmérgesítettek, kevés az olyan aki benyelné a történteket, elképesztő képmutatás, azaz csúcsteljesítményen jár a ködgép. ÚJJÁSZERVEZŐDÖTT A MAGYAR BOCUSE D’OR AKADÉMIA ezzel a címmel közöl írást a Bock Bisztro honlapja, itt. Igaz, a végén az egész alá szerényen odaírja, hogy ezt a cikket a vendon.hu-ról, azaz az MGE holdudvarba tartozó, és kiemelkedően elfogult szakmai havilap és MGE szócső online változatáról veszi át.

De Bíró Lajosnak tudni kellene, hogy a címben szereplő befejezett múlt idő használata indokolatlan, ugyanis nem felel meg a valóságnak. A Magyar Bocuse d'Or Akadémia ugyanis jelenleg még a régi formájában létezik. Legalább is az a tény, hogy a múlt keddi sajtótájékoztatón a Bock Bistro tulajdonosa saját szájával mondta ki, hogy "majd lesz új alapszabály";. Tehát, ha lesz, még nincs! És ha még nincs, akkor a régi van érvényben! Vagyis Bíró Lajos valamelyik állítása nem igaz.
A cikkben egyébként a cikkíró (vagy aki a szavakat a tollára adta) így fogalmaz: "az MGE egyik fontos szempontja az volt, hogy A magyar BDOR Akadémia gyökeresen alakuljon át, induljon tiszta lappal."

TISZTA LAPPAL!
Nos, az elképzelt tiszta lapot rögtön az első napokban sikerült összekenni és bemocskolni a Tisztelt Megújítóknak. Miért is? Talán mert, ahogy Madách Imre mondja: "Nem adhatok mást, csak mi lényegem". Vagy idézhetjük az István, a királyból: "Minden eszköz, mely a trónra téged juttat, elfogadható, mert szent a cél!"
Készségesen elhisszük Bíró chef úrnak, hogy majd lesz új alapszabály. De addig a jog előtt a régi van érvényben. De akkor ki választotta meg Bíró Lajost elnöknek? Az Akadémia valódi tagjai (köztük az igazi alapítók) Kreil lemondó levele óta semmilyen jogszerű tájékoztatást nem kaptak. Nem érkezett meghívó tisztújításra, elnökválasztásra. A "még jelenleg is érvényben lévő"; alapszabály szerint a tagfelvételről, és az elnök személyéről a taggyűlés dönt. Ki és mikor vette fel a most "alapítóként" tetszelgő, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia tagjainak sorába? Jogszerű-e, az évek óta meglévő tagságot semmibe venni, az évek óta meglévő alapszabályt figyelmen kívül hagyni? A belépéskor a tagnak el kell fogadnia az alapszabályban foglaltakat. Milyen tag az, aki az alapszabály megsértésével kerül a szervezetbe, és az általa megszavazott demokratikus döntés megállja-e a helyét a jog képviselője előtt? 
Jogszerűtlenül felvett tagok által jogszerűtlenül megválasztott elnök hozhat-e jogszerű döntést a versenyen induló versenyzők személyéről pro vagy kontra? 
Az alapvető erkölcsi kérdés: lehet-e sötét üzelmekkel, a jog sárba tiprásával tiszta lapot létrehozni? Szerintem nem."

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister