A Michelin csillag az feljogosít BÁRKIT is arra, hogy induljon olyan versenyen, ahol nem nevezett?

szeptember 25, 2011

A kabátom a harmadik fogason függ, mondom én Mariska olyan lett, mint Stanci néni, a Guggerhegyi lakos és a hóhem is keresteti. Pedig nekünk elárulta Mariskánk, élvezi, irtóra.
Ne alakuljon ki a végérvényes salao, a legsúlyosabb szó a balszerencsés emberre, ha már horgászatnál tartunk, a pecás aki képes egész nap néma csöndben, mozdulatlanul üldögélni, kapásra várni, várni szerencsére. Sakkozik, fejben. Számít. A sors azt hozta, hogy idén is rossz irányból éri a szél, vagy egy vadvíz, amibe a botját dobták neki!

Nem ismeretes ez a szél(l)járás nekem, csak talán egy pillanatra a halászfiú helyzetébe lépnék és értékelném mit lehet kifogni, ebből a rothadt pocsolyából. Semmit. Az egész illegális, meg sem alakult! Egy biztos, virtuális kristálygömbömben burjánzó gátlásokat látok, felettesem ledobott zokniját használom, ha nem is szennyes az, hanem az ellenkezője, egy vízpartra öntött maroknyi gyöngyszem! Zárjuk el az ízléstelen hasonlatok sorát, kollegáról beszélünk.
Ez a megkapó, ezt várják tőlem, „Laci szerinted lehetne-e írni arról valamit, mi van ha a Széll Tamás versenyez? Kecskeméten drukkolunk nektek, hajrá!”

Ez egy olyan világ amiben minden ismétlődik, jósolni lehet, látni előre és van a józan paraszti ész, amivel mi, szerencsére áldva vagyunk, sokan. Kristálygömb nélkül, biztosra veszem Tamásnak magyarázkodnia kell majd. Ha nyer, ha nem. A verseny erkölcsi hullája, már most. Ez csak fokozódik. Balra menjek-e vagy jobbra? Balra a verseny jobbra a becsület. Az utolsó verzió szimpatikus, Molnáréknak nem ad senki több mint 1.5 évet. Most ők úgy gondolták megpróbálják, jogtalnul, törvénytelenül neki indulni..... Szerintem az, hogy valaki megfelel egy gumiabroncs gyár (érdek-es) követelményeinek, még nem jelent sokat. Sőt, a többség kimondottan szarik bele. Az illető nem válik a legkiválóbb attaséé. /Szerintem Kreil borítékot kapott.

"Maradj úr Tomi" ímélek érkeznek, napi rendszerességgel, mert milyen verseny az, ahol a szabályzat a verseny ideje alatt módosul?

Hozzászólás a hejszakácsokon:

"Nekem elég kicsi az agyam,a selejtezőt is elcsesztem de ez ami a BD körül megy az már nekem mint kívülállónak is gyomorforgató.Volt egy verseny világos versenykiírással ki mehet a döntőbe a selejtezők alapján.Ez ugye eddig világos!!Az Olimpia nevezetű versenyre is az jut ki aki kvótát szerez,kvalifikálja magát.Ugye ez is világos!!!De szerintem nem túl etikus a sumó világbajnokot "betolni"a kötöttfogású birkózás 120kg-os mezőnyébe mert ő is nyert már világversenyt.Induljon el a sumó bajnok jövőre a kötöttfogású mezőnyben és ott szerezzen kvótát a következő olimpiára.Ennyi.Ez nem túl bonyolult dolog csak tisztességesen kéne kezelni az egész pereputty váltást és félre tenni a "majd én meg mutatom ezeknek" hozzáállást!!!Szerintem."

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister