szolgálati közlemény :))) Copyright by Palik László: De hová tűnt Cseh János?

szeptember 23, 2011

Napok óta készültem ünnepelni a 7. évfordulóját, születésnapját a http://www.cheflaszlo.com/-nak. Aztán, ma reggel utánanézve jöttem csak rá, hogy már márciusban elmúlt 7. Hát ez van, ezért is marad el a várt „nagy” megemlékezés, az archive-ból előszedett ősrégi fotók hűen prezentálták volna a kezdeteket.
Ez a blog csak jóval utána indult, 2007-ben, viszont sokkal nagyobb karriert futott be. Vagyis, ez is viszonylagos, a cheflaszlo.com mai napig vezető szerepet tölt be Los Angelesben és néha napján hoz is valamit, kiközvetítésből. A blog, ez a blog itthon jeleskedik és ritkán kap szponzori megkeresést is, de nézeteinkbe ütköző elkötelezettséget nem vállalunk, távol tartva magunkat a szennyes, rohanó, globalizált világtól, a fogyasztói társadalomtól, lásd „mission statement”.

Lassan lecseng a sajtótájékoztató és a hanganyag körüli katarzis. Történelmet hamisító cselekedetekről, rosszindulatú, erkölcstelenségekről kellet számot adnunk. A Bocuse, (a nagy Bocuse!) versenyéből kizárt három versenyző (olimpikon) páros, a mi segédletünkkel szerezte vissza megérdemelt versenyzési jogát, itt. Lehoztuk azt is (elsőként a történések utáni pillanatokban), hogy az Hungexpo hazugságokat közölt az alapító tagokkal kapcsolatban. Arcátlanul meghamisítva a történelmet, riportjában hamis neveket felsorakoztatva, hamis alapító tagokkal. Sok minden más is történt, az elmúlt hetekben tisztességről nem igen tudtunk írni és más, enyhébb témát is nehezen találtunk, hiszen nekünk is vontatott az emésztésünk.
Szeptember 9.-én számoltam be a versenyzők kizárásáról, ez a (Molnár B-Bíró-Hungexpo küldöttség-versenyzők+Széll) megbeszélés után került a kibertérre. Arról is ezen a napon (szept. 9.) adtam hírt (bár köztudott volt rég), hogy Széll Tamás a beugró a semmiből, arról is, hogy botrány van, arról is, hogy a versenyzőkkel tudatosították, diktatórikusan: „ha nem tetszik el lehet menni és behozzuk a H&E-s versenyzőket”. Ezeket a mondatokat szó szerint jelentették nekünk.

A válasz napokra kesőbb, egy sunyi MBTBD (a buvosszakacs.hu-n) hozzászóláson keresztül érkezett, nem kellet sok hozzá és a hejszakácsok.hu lelopta, közzétette. Bittera Dóra "Tehát akkor még egyszer...:"-je híres lett. Itt tudtuk meg, hogy az előzőekben "tartalékra" helyezett versenyzők mégiscsak indulhatnak. Molnárék meghátráltak. A csalók, meghátráltak. Nem volt olyan ember a szakmában, aki ezen a lépésen nem háborodott volna fel. Az MGE, az erkölcstelenség minden határát túlszárnyalta, ismét csak önmagát bizonyította."Szövegértési problémák", hát persze, mi ekkora marhák vagyunk!

Duzzad a független, névtelen ügynökeink tábora, az MGE-től sokan elfordultak, bár nem ügyünk a verbuválás. Lehetőség van minket névtelenül elérni, aki szeretne megszólalni, de félti az identitását, használja a következő (biztonságos) csatornát, itt.

A Kamuakadémia „alapítóinak” névsorát böngészve pl. kerestük Cseh Jánost. Sem az „alapítók”, sem a pártatlan zsűri tisztes névsorában nem látjuk (itt említve volt). Cseh Jánost, aki korábban valamennyi, Molnár B. (mint Blöff?) Tamás által szervezett jelentős eseményen reprezentálta a progresszív magyar szakácsokat. Most mégis kimaradt a kezdő 11-ből, reméljük, a cserepadon helyet kap és a második félidőben pályára lép majd. Nála nyilván sokkal nagyobb szaktekintély Ganczer Gábor vagy Pollok mester. Nem fért be Holt Erkölcsök Társaságába (vagy nem akart az „illusztris” csapat tagja lenni) Takács Lajos, aki pedig korábban dédelgetett kedvenc, kirakatember volt (és mi szeretjük is az Olimpiát), de Viktor a Segál (gratulálunk új könyvéhez) sem, aki vitathatatlanul a jelenkor leghitelesebb magyar szakácsa lehet, de ehhez mindenképpen szükséges, hogy távol tartsa magát a puccsistáktól…

Természetesen igyekszünk titeket nem befolyásolni, továbbra is (csak) eseményeket közlünk.

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister