továbbiakban?

szeptember 21, 2011

Büszkén jelentjük, a sajtótájékoztatót gyorsaságunkhoz hűen jól, lebilincselően és kimerítően lefedtük, pedig csak a szomszédban kávéztunk. :))) (mi lett volna ha ott is lehetünk?) Millió köszönet Vízvári Mariskának
Aki pedig nem olvasott még elég Bocuse sajtótájékoztatót, az öntsön magának egy hosszú earl gray-t (sznob olvasóink egy puccos biót) kényelembe dőljön hátra, lapozzon egy bővített kvarttal lejjebb és olvassa magát tele. (A Rush of Blood to The Head)

"A pánik, a botrány „okát”, az alapinformáció maguktól a versenyzőktől származik, akiket Kreil meghívott szeptember 9-re, a Hungexpora eligazításra (szigorúan csak négyet!), majd ott váratlanul (?) Bíró Lajos és MBT fogadta őket. Tőlük hangzott el az, hogy a többi versenyző „tartalék” lesz. Szerinted milyen érdeke lenne a három megjelent szakácsnak, hogy ugyanazt hazudják az elhangzottakról?"
A hírek első kézből rendelkezésre álltak és áramlanak. Még egyszer, nem a széthúzás a célunk, inkább a történések pontos, pártatlan rögzítése. Portálunk nem fogalmaz chartát és nem kényszerít senkit semmire, nem befolyásol. Törekszünk arra, hogy mindenki olvasson és a saját belátása szerint értékeljen, mérlegeljen. Már elértük azt, hogy ne legyen kizárás a versenyből. Nagy eredmény.

Nekünk már a sajtótájékoztató után, másnap reggel (ma reggel) unalmassá vált a téma. Így, törekszünk majd nem írni róla. Viszont, nemsoká következik a hanganyag. Ahol teljes egészében nyilvánosságra kerül az, ami elhangzott ezen a "titokzatos" "sajtótájékoztatón". Úgy lett volna hiteles, ha mindnyájan részt vehetünk. Na, de ennyi baj legyen. Ezek azok a módszerek, amik (sajnos) jellemzőek ezekre a spekulánsokra.


A fotón a tegnapi ebédem, egy díszes rántott hús, a Szent Jupát étteremből. Akkor jöttem rá mennyire nem vagyok ötletes szakács, mert én nem értem miként lehet ilyen alakzatot egy citromból kivágni. :)))) 

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister