A mesteri bunda $$$$$$ nyertese Széll Tamás - (Bocuse d'Or Hungary Selection 2011 budapesti döntő)

október 14, 2011

.....percekkel ezelőtt megmerték tenni. (Ez a bunda nem nercből, irhából van!) Kiss János már a Sziget Fesztivál VIP-jében, nyilvánosság előtt megnevezte a nyertest. Be is jött neki és mi toltuk róla az infót hónapokon keresztül, Vízvári Mariska nagy segítségünkre volt. Egy hajszál remény... mindenek ellenére egy parányi naivitás volt bennem, hogy maradt még némi tisztesség. De nem. Kiderült nem maradt! Megmerték tenni, minden áron Széll lett az első...
Nincs mit mondanunk, hiába, sokan várják a napokig tartó reakció lavinát, a lelki seggporolást.... mindent tudósítottunk már, minden hírt lehoztunk. Nem keressük a versenyzőkkel való beszélgetést sem, a mai nap visszajelzései, szóban és levélben egyértelműek voltak. Mindenki tisztán látja ami történt, történik. Talán egyszer lesz egy olyan világ, ahol nem globalizált multik, pénz és kókler, haszonleső molnár b tamás csapat fog versenyt szervezni. Talán. Lesz egy világ, amiben az elnök KV nem adja el borítékért azt, amiben évekig hitt. Addig is, mi kis (de lélekben és szeretetben nagy emberek) elvonulunk és reménykedünk. A versenyzőket látni, érezni óriási élmény volt, tisztán a szemükbe nézni, erős kézzel kezet rázni, becsülettel gratulálni ezeknek a hatalmas embereknek.... érezni a sugárzó elhivatottságot, az őszinteséget.... Megérte kimenni a Hoventára és őszintén, a verseny menete, színvonala (kívülről) nagyon magával ragadó, jól szervezett volt. Szásának köszönhetjük, sürgött-forgott a "caviar man", (úrnak tűnik)! A versenyzők tették a mai napot érdemessé, tették érdekessé. Minden átjött! Szabó László szurkolótábora és az 1 millió euro, amit a szponzor adott volna, ha László nyer. De nem nyert, most nem a jobb nyert! Az eredményhirdetés is lezajlott, mindenki döntse el az ételeket nézegetve, hogy ki mivel lett első, második, harmadik helyezett. Nekem Széll Tamás munkája a 4. helyezést érte el. Ízlelés nélkül. Volenter a második és Szabó László a Brüsszel. De ez az én véleményem, egy laikusé.... Most majd lehet arra hivatkozni, hogy a többi derék versenyző étele nem volt elég ízletes, Széll úré pedig rettenetesen.

Molnár b a polip is felszólalt és most nem is dadogott, annyit....

.....kezdem megszeretni, bár lehet sok volt a cappuccino a Metro VIP számlájára. Basszus, mennyit tettek el ezek a szponzorpénzből? Hazafele tartva meg is kérdeztem az éppen elfoglaltság nélkül lévő Hungexpo vezértől, (Ganczer Gábor). Na ez a csóka is tud dadogni, meg sarkon fordulni! Illetlen, nem ért kérdést, ha él van benne! Reméljük majd Széllre költik, Brüsszelben! Utólagos köszönet a Metrós VIP lányoknak, Katalin és Szabina csúcs volt az a 6-7-8 kávé, micsoda hab, siólé (jövőre kaját is hoznotok kell)!.... ja és a szakácsoknak, akik otthon helyettem is dolgoztak, ezer köszönet. Ha Európában nem csak az első húszat szervezik be (így hallottuk), akkor Széll Tamás Brüsszelben tényleg versenybe kerül. Drukkolunk neked Tamás. Mostantól csak neked drukkolunk. Te lettél az első!

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister