nem retorzió

január 17, 2012

Így kezdtük, Varga Károly idejében pásztorsegédkedett a többszörösen eladósított és szétrabolt Casa Perla Hotelban, Siófokon. A hotel rövid, de annál szövevényesebb életét a hatóság évek óta vizsgálja:


"A vendégeket hazaküldték, a későbbi foglalásokat törölték, a lemondó levélben nem tudják garantálni a már befizetett összegek visszautalását. A szálloda weboldala szerint ajánlatkérést nem tudnak fogadni 2010. április 30-ig, a szállodában már csak a biztonsági szolgálat tartózkodik."

legyen úgy, viszont az internet nem foglalkozik Cs-val. Ezért tesszük mi, van-e hozzá jogunk? a sok jóakaró, szemtanú tábora egyre csak növekszik, Cs változást nem mutat a hírek szerint ismét letért a becsület útjáról, befeketítve téged és engem a tisztességes szakácsokat és lopásból csalásból él, kimerítve a lehetséges összes tűréshatárt. lehet egy szakács szar, hazug, büdös vagy zsíros, de ha lopja a munkaadóját az tolerálhatatlan.


térjünk vissza az elejére, 2007, 2008, Casa Perla, Siófok, Magyarország. mik mentek, mit volt "menő" mozdítani?

Az egyik szemtanú: "ment ki a rúd minden!", a másik: "kész diliház volt!", a harmadik: "krónikus beteg!"

-tehát rúd minden, szalámi, kolbász, marhafelvágott, bélszín....felmosó pamacs, a szajrét rendszerint a hidegkonyhán rejtette el, majd a vendég lifttel a személyzeti portást (és a poggyász vizsgálatot) kicselezve a főbejáraton távozott. hónapokon keresztül ment így, majd amikor a személyzet megelégelte és jelezte kóros Cs tetteit az illetékesnek, a lebukás volt előkészületben. Cs kiszimatolta, utoljára megdézsmálva a készletet betegszabadságra ment. (azt is mondják összeesett) ezért nem lett előállítva.

A nyű a  ......Clubban (Siófok) kapott konyhafőnöki megbízást, a közelében állók hamar kiismerve az újabb cseleket, jelentették nekünk azokat a károkat, amiket jelenleg Cs termel.

Személy szerint intézkednék a leghatalmasabb erőkkel a munkahelyi lopások ellen, M Cs ellen. Feltétlen ajánlott alkalmazásba vétel előtt körbeérdeklődni megismerni a jövendő alkalmazottjainkat. az itt leírtakról sokan tudnak és beszélnek, szinte hihetetlen még mindig praktizál.
Egy szégyenteljes dologról kellett beszámolnunk, nem szívesen tettük! (M Cs-t személyesen nem ismerjük, nem találkoztunk, vele ügyünk soha sem volt.)

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister