észrevételét köszönjük

február 21, 2012

"Tisztelt László ! Kedves Kollega ! Szeretném, ha nyugvópontra kerülne egyszer és mindenkorra a gasztronómiát zászlójukra tűzők közötti harc. Több féllel is dolgozom közölük,
s a kapcsolatunk normalizálódni látszik. Amiket ön ír nem a normalizálódás irányába mutat. Mi jó iparosok modjára igyekszünk ápolni a vendéglátást és gasztronómiát itt a nyugati végeken.Egyébként maffia mindegyik oldalon található, csak hajlamosak vagyunk saját tagjaink bűnei felett szemet hunyni, fejünket elfordítani."

Praktikus tanácsok a hiszti kezelésétől a realításra szoktatásig: az ember feszült (fáradt, beteg, nyűgös számtalan csalódás, kritika miatt), a stressz felgyülemlésének oka, amely felőrli az agyat, hogy levelet ír nekünk. Nem mintha nem örülnénk. Sőt! Megtanultuk már, amikor a levegő felforrósodik, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a levélíró küzdelmet akar provokálni. Ez a következőképpen tanultuk kezelni:

  • a hisztiző levélíróra nagy nyomás keletkezett egy írásunk miatt, általában levelére nem adunk választ
  • csak abban az esetben válaszolunk, ha úgy látjuk önmagát, más szakácsot vagy tárgyat veszélyeztet, (amint a levelében hempereg)
  • erősen, de szeretettel tartjuk a dühös levelezőt: megnyugtatjuk hamarosan minden rendben lesz
  • megértjük nehéz napja van és hagyjuk hadd sírja ki magát
  • amikor vége a hisztinek a hisztis levél felkerül ide, a blogra
  • a blogbejegyzésben megnyugtatjuk a dolgok jobban mennek majd, ha a gasztromaffia összes tagja elszégyelli magát
Feljelentéssel fenyegető manipulatív hisztinél: 
  • rúgótávolságon kívül maradunk
  • engedjük és nézzük, ahogy a panaszos kárt tesz önmagában
  • megvárjuk míg visszanyerte uralmát önmaga felett
  • gyengédek leszünk és mutatjuk nem haragszunk
  • ha tehetnénk ölbe vennénk

Ritka, de amikor a hisztizés működik, az rövid távon azt eredményezi, hogy a hisztis levél intenzitása és gyakorisága erősödik. Az összekavarodott keményebben próbálkozik hasonló módszerrel, még néhány jelenetbe kerülhet, amíg rájön a hisztis-feljelentéses levél nem hatásos módja céljai elérésére.

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister