a szürke eminenciás...maga a maffia

február 17, 2012

új olvasók vergődtek hozzánk. olvassák jobbra "mission statement". felháborodott, sértett, rosszul érzi magát? a feljelentési fenyegetéseit ügyvéd közbenjárásával is zaklatásnak vesszük,
ebben a bejegyzésben szereplő személy csalafinta, ravaszkodó modorát már bemutatta, feljelentéssel élt, azt is tudjuk utál nálunk szerepelni. mégis, tekintettel a felbecsülhetetlen vagyonára és arra, hogy mi szegények vagyunk, mint a templom egere nevét most nem említjük, fotóját nem közöljük. egy ismerősünk szereti megjegyezni: „nem fizette ki az első könyvelőjét.” (ezen szokását mi is átvettük) a szürke eminenciás érdekeltség nagyon zavaró ebben a GM kontextusban. Meg az átláthatóság teljes hiánya:
"a simlisséget azonban már csak érdekek vezethetik szerintem. Alapvetőn, amikor az MGE-t szapulod, akkor MBT a célpontod, pedig ő csak a gasztroszellemiségben az ellenfél. Nem ő az, aki ebből hasznot húz vég utolján, ahhoz szerintem nagyon elhivatott. Konkrétan nem tudom, miből él, de szerintem nem ő az, aki irányít. 
Keresd azt a személyt, aki minden mögött áll. Állt a kalauz mögött is, rendezte, vagy sem a számlákat, áll a pénzügyek mögött is. Akinek van annyi pénze, hogy éttermekbe fektessen, amik igen gyorsan fent vannak a toplisták tetején, sőt, még arra is, hogy vidéki döglődő gasztroétterembe utolsóként pénz pumpáljon. Aki össze tud állni egy notórius szélhámos közgazdásszal, akinek egyébként nagyon jó ötletei vannak, milyen hely kell ma a népnek, hogyan kell oda talentuózus fiatal séfeket betenni, jó kommunikációt alájuk tolni és felfuttatni.
Nos ez a személy van annyira gazdag, hogy akár GM licencre is elköltsön kb. 35.000 eurót, tudva tudván, hogy ezt igazán kitermelni a kalauzból csak évek múltán lehet. Ezt nagyon titkolják, azt mondják az Egyesület vette meg, de annak erre nincs ennyi pénze.
Mi ebben az érdeke? Többoldalú: egyrészt bizonyára van ebben egy adag altruizmus, meg a gasztronómia szeretete is. De van más is, mert valamennyi éttermi érdekeltsége igen jól szerepel a listákon. Mert azzal, hogy nagyon közelről támogatja MBT-t meg tud szerezni időben egy-egy talentuózus fiatalt, akikből lehetnek még komoly szakácsok. És mert okosan kialakított a lánya számára egy, a gasztronómiát ellátó, de Szlovákiában bejegyzett céget, és láss csodát, aki attól vásárol, az biztosan nem az alacsony kategóriában végez...

Érted már? Ez a simli magas foka. MBT ehhez csak az arcát adva asszisztál..."

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister