bíró lajos olvass.. apokalipszis most tényleg eljött

január 06, 2013

sok örömet szerzõ írás a food snob blogon olvasva eszembe jut a mi kis bíró lalink... a riportja (táfelspicc írása) ahol butaságok mellett azt is kimondja hogy ferran óta nem történik semmi a gasztronómiában (meg hogy balatonon lesz üzlete)
sok vagyok lali olvasni nincs idõd elterveztem hát hogy csokorba szedem mik azok az írások amirõl lemaradtál ferran ideje óta (következõ posztban) food snob minden bejegyzés
a magyar gasztronómia és a világ közötti hasadék mérhetelen rohamban nõvekszik. nem tudunk elég gyorsan kopizni eredeti ötletei meg kinek is vannak lali ennek ellenére elégedett azzal hogy a világ trendje még mindig a régi újraértelmezése. õ az aki féket húzott ott! és pók hasát simogatva jegyzi csak meg a másikat:
"Tavaly a Bocuse d'Or séfolimpia után páran még elmentünk Lyonba néhány napra, arra készültem, hogy majd rengeteg új dolgot, új trükköt lesek el, de nem igazán sikerült."
esküszöm nem értem ezt az embert lehet velem van baj viszont hamvas zoli szépeket mond hitelesebb is mint sok vagyok lali pr-ja "mennyi edzés van a versenygulyás mögött" susanszky iván írományában. 
tehát sok munka folyik széll felkészülése nem pite
aztán egy másik olvasnivaló "Amikor az iparművész séffel tervez tányért" (keress rá) takács lajos úr és szexy tányérjai...egyszer megnézném persze ha meghív.

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister