boküsz dór harmadik nap - Széll Tamás ételei aki 10. lett a versenyen

január 31, 2013drukkoltunk Tominak, mi is a magyar csapatnak drukkoltunk, egész nap a gép elôtt ülve.
...nem a coach Hamvas Zoltán feladata lett volna figyelni pl a sütôt hogy ne égjen a köret extra kanalat vinni hogy kóstolni tudják a bírák? olvasva Széll Tamás elsõ megszólalását miszerint nem csalódott (itt a cikk tetején)
....hát hallod ha én elköltenék ennyi zsetont fôként adófizetôk pénzébôl utolsó lennék 10. lennék (az értékeltek közül) azon a versenyen amire 1.5 évig fáradtságos munkával készülnék lehet félretenném a büszkeséget és úgy állnék hozzá mint mindenki Széllen kívül mégpedig kurvára sajnálom és kiba csalódott vagyok..de majd jön nagypofa Bíró és na az is jó lesz...gondolom. Hamvas Zoltán coach volt a leggyengébb pont... kezébe vehette volna a bûvöskockát és esetleg beszélhetett volna róla miért is ihlette Tamást stb.. amikor a boxot látogatták a kamerások, vagy épp megszólalhatott volna
Persze nekünk lehet okoskodni (magamat is beleértve).az élet ilyen mindenhol hideget és meleget gondolom az USA-ba is fejtegetik mi lehetett a zûr pedig a chicagoi Achatz is átrepült támogatni a csapatot. Thomas Keller végig twitterezte az egész versenyt és a twitter megtelt a csapatokkal, nálunk Széll Tamásról egy magyar boros cég írt egyszer. Nagy Zita blogger többször és én.
Levelek között turkálva: Szia Cheflaci (barátom) Vazze..., csak gratulálni szeretnék a blogod elmúlt pár napjának anyagához!!!  Már sírtam néha a röhögéstől....Kaja a Bock bisztróban....Jók a képek is, nagy poén, hogy Nálad minden ételfotó megvan, a "nagyoknál" meg semmi.....Légy rossz, Neked jól áll!!! :)

jó levelet is kapunk néha :)  Széll Tamás utolsó helyen végzett a versenyen (az értékeltek közül) . Széll Tamásnak és segítségének ismételten gratulálunk. ôk az a két ember akik a tényleges munkát végezték a sok pénzember között nagy százalékuk pl Molnár B Tamás is fizetést kapott munkájáért... a külföldrôl behozott Rasmus Kofoed 10 000 Geir Skeie csak egyszer nyert aranyat így lehet kevesebb 

de nézzük mi is történt ebben a politikai felkészülésben és versenyben:

index.hu: "Nem is Széll Tamás elszürkült, meggyötört arca volt az igazán ijesztő, hanem az, hogy még Bíró Lajos, a legtrágárabb és legviccesebb magyar séf is olyan elborult tekintettel szitkozódott, mintha egy margarinügynökkel találta volna az ágyban a feleségét. Éppen véget ért a döntő, és a magyar csapat leforrázva jött ki az arénából, hogy pár szót beszélgessenek a riporterekkel."

"Ahogy végeztek, a magyar csapat tagjai kijöttek hátra egy pár szóra. Rómában sokkal optimistább lehetett a hangulat, miközben a gótok éppen rombolták a várost. "Nem jól sikerült. Másfél év munkája" - mondta Széll és be sem fejezte a mondatot. Aztán azt mormogta színtelen hangon, hogy ő nyomott mellé a melegentartó készüléken."

origo.hu: "Most tudtuk meg, hogy ki van borulva Széll Tamás, mert a húsos tányér egyik köretét túlmelegítették, és lefolyt róla egy elem, a cékla maga, ráadásul az egyik zsűritag nem kóstolta meg a gulyást, mert nem volt kanál hozzá. Felkerült a tányérra valami hab is, amit a próbákon nem gyakoroltak. Dráma van."

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister