ínyeshuncutságok - bock bisztró buda

január 30, 2013


míg gasztrókandúr bíró lajos elfoglalt lyonban addig éttermes sorozatunk keretében megétkezünk nála...(nem ébredtünk szörnyû féregként egy sûrû mámorban úszó éj után így a gigászi másnaposság sem gyötör és anyánk szelíd hangjától sincs pánik érzetünk... de feleségünk nem zárt szekrénybe hogy ne jussunk valamennyi szeszhez!)
csapolt sör és üveges coca cola hiányában megyek limonádéval ami annyi friss citromot látott amennyit dísznek beledobtak, egy nevada pub-ban jobb limcsit ittunk. itt a bockban sokvagyok lalinál hát hogy is mondjam szar volt porból nehezen megy le

csodálatos kakasleves sok belevalóval nagyon jó saláta hamburger sültburgi gyorsfagyasztott (pincér KEDVES profi 3 éves a kislánya) befásult pincérek nincsenek vagyis van egy öreg alacsony kopasz de ô friss.
hamburgeremet angolosra kértem a fotón látható nem sikerült, hús száraz langyos. feltételezem sütve nyomkodva volt. piszkálva. lecsó kockázva, húson és egy marhapofa pogácsa tehát 2 húsréteg a marhapofát félretoltam nem csak sok az étel de utóbbi nem ízlett. rántott hagymakarika a tetején majdnem állott

sok kenyeret kaptunk mind finom friss valami zsírt is az asztal közepére. salátámon (amit a hamburgerhez kaptam) sok vinaigrette de nagyon ízlett. ja és sokszor elmondták nekünk hogy legközelebb foglaljunk asztalt pedig rajtunk kívül 2 asztalon ettek a bocuse live közvetítés ebédidôs szünetében. nem kizárt a hely tele van de amikor mi voltunk éppen kongott. azt is közölték a hamburger nem lesz forró. benne a hús sem?

tehát ez nem házi jellegû déryné limonádé nem los angeles legjobb hamburgere aminek ízét még mindig a szánkban érezzük. vastag száraz hús lapon sütve semmi izgalmas (grill) füstös íz. mindent igyekeztünk megenni. az ebéd jól jól esett, amiben a pincérek sokat segítettek. házi sültburgit is egyszerű kapni a városban (bíró lalinál nem).

a gépi coca cola ciki

sorozatot folytatódik.... éttermeket látogatunk húslevesre sültburgira vagy amire még megfûznek a minôséget és a pincérek lélekjelenlétét tesztelve rumlis kislánnyal borostás fáradt apukával. most igazán megmutatjuk miként kell jó kritikát velôsen megírni :D
ebéd és vacsi között!
Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister