toppon vagyunk csárdákkal megérkezett a dininguide 20-as hova lett a Visz

február 19, 2013

a diningguide idén is csokorba szedte a nyálverô molekuláris degusztációs deficit vegykonyhákat. miért üzemelnek hát? azé' hogy képesek legyenek átformálni az értelmi deficites tv elôtt ülô magyar társadalom étkezési felfogását :D egy olyan országban ahol az országgyûlés negyedszer módosít alkotmányt ahol magyar már nincs otthon csak a cigány és ahol maholnap a bkv-n kamera figyel...
és ahol a Château Visz egyszercsak elvész :D HOL A VISZ? szegény harcos.. a honlapjuk is oda van sorra hullanak eme derék egységek "mûhelyek" ezek valójában...így gyôzött a forradalom "A gasztroforradalom győzött és elérkezett a lassabb építkezés időszaka." -dininguide. és ha már százmilliókat költenek nyersanyagra (amit aztán kidobnak)..hát akkor meg is érdemelnek egy sort a diningguide listán figyeljünk oda ám mert a pontszámok nagy NAGY jelentôséggel bírnak...például 0.5 pontokkal elôzgetik egymást az éttermek. és és van olyan egység aki évente egyszer vásárol nyersanyagot "Évente egyszer pedig elutaznak Olaszországba, beszerezni az alapanyagot, hogy minden olyan lehessen, ahogy anyukám mondta."



(az elveszett Viszrôl holnap kapunk belsô információkat amiket örömmel osztunk meg majd)


Dining Guide TOP 20 éterem (2012)

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister