hajóra vagy szárazföldre? munka szakácsoknak pincéreknek szobalányoknak

január 24, 2014

lassan kezdôdik a hajó szezon most még érdemes felhívni azt az 1-2 (GM Horváth Balázs vagy Crew Agency) közvetítôt akik igérgetések nélkül segíteni próbál. jó pénzt keresnek ôk is rajtad de ez már csak így megy. ne sajnáld a kifizetett pénzt hiszen jó állásod lesz.
és ha kemény vagy befejezed a szezont sok pénzzel a zsebedben. ez a post azért íródott hogy dönteni tudj fizetésileg:

euróban beszélünk

-szárazföld dublin, anglia, német osztrák: tapasztalataink szerint nehéz megkeresni a 2000-et (új munkahelyen átlag önéletrajzzal) amibôl adózol és fizeted a lakást rezsit ételt. a hajós munkánál ezekbôl semmire sem költesz. a fizetésedet nettóban számolják. enni aludni pedig a hajón fogsz.

-hatalmas óceánjárón pl Crystal: fizetésed 1 ezressel kevesebb a folyami hajónál, szabadságodat nem fizetik és 4 hónap munka után szabadságra küldenek, borravaló nincs, szallagmunkát végzel

-folyami hajózás pl. Viking, Scylla, Uniworld stb: kb egy ezressel keresel többet a szárazföldi munkánál, angol vagy német szükséges, amerikai vendégeket szállító hajón többet keresel (400-500) mint a német vagy angol hajón, Swiss szerzôdésre törekedj a ciprusi nem jó, kb 6-8 hét után mész fizetett szabadságra 2 hétre,

folyami hajós pénzek: borravaló: amerikai vendég hajón 700-800, német hajón max 400

szobalány: 950-1100 net + borravaló + borravaló zsebbe
pincér: 950-1100 net + borravaló + borravaló zsebbe
sima szakács: 950-1100 net + borravaló
sous chef: 1200-1750 net + borravaló
head chef: 2000-2600 net + borravaló



úgy hallottuk az Uniworld az olyan hajótársaság aki nagyon komolyan ad a minôségre helyi nyersanyagot vásárol igényes és szakmailag mindig fejlôdik van amerikai vendégjük így jó a pénz is, swiss szerzôdéses.

a Viking is swiss szerzôdéses társaság de ôk állatok és szar a nyarsanyag. oda csak akkor menj ha más nincs.

Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister