Ejnye-bejnye Vétek György

március 13, 2010

Köszönjük Kreil Vilmosnak, hogy még egy gazember rendre lett billentve!

Részletek a népszámlálósdis, öldöklő HVG csihipuhiból:

"Vétek úr, aki korábbi cikkében sajnálatosnak tartotta a
szakácstársadalom megosztottságát, az eltelt években maga is
aktív szerepet játszott a jelenlegi, tarthatatlan helyzet
létrehozásában.
A tavalyi esztendőben ő volt az „újságíró”, aki a Magyar
Bocuse d’Or Akadémia 2009. június 17-i Sajtótájékoztatója
után (melyen bejelentettük a mi versenyünk időpontját”), a
helyszínről telefonon tájékoztatta az MGE vezetőit a
történtekről, akik ezt követő három hét múlva jelentették
be, hogy ugyanarra a hétvégére írják ki a saját versenyüket.
Mielőtt – természetes főszerkesztői reakcióként – „az
alaptalan vádaskodás” kategóriába sorolná észrevételemet,
tájékoztatom, hogy ezt a tényt, a „Hej, szakácsok!” blogon
írt egyik hozzászólásában maga Vétek úr (alias „végyé”)
ismerte el.

A fent már jelzett blogon „végyé” nicknévvel elhelyezett
hozzászólásai egyértelműen alátámasztják, hogy évek óta
elkötelezett híve a Magyar Gasztronómiai Egyesület
tevékenységének
, és valamennyi – újságíróként és
magánemberként tett - hozzászólása, és véleménynyilvánítása
kizárja azt, hogy tárgyban elfogulatlan, objektív véleményt
formálhasson meg.

Néhány héttel ezelőtt az egyik blogban tett – téves –
hozzászólásából az is nyilvánosságra került, hogy
monogramján kívül még más „álnéven” („babkonzerv”) is
blogolt a szakmai site-on – természetesen hasonlóan elfogult
szellemben. Tehát ál-nickneve használatakor megtévesztette
társait, hazudott… Miért lenne most szavahihetőbb? Hány
néven bomlasztja még a szakácstársadalmat a blogokon tett
kijelentéseivel?"

"Miért is lenne Vétek György objektív? Egy olyan szakmai lap, a
Vendéglátás állandó munkatársaként, melynek főszerkesztője
nem más, mint a Gerbeaud-ház igazgatójának férje…"


Read more...

2 perc a pillangómmal

Read more...

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister