"A Fat Duck -Akadémiánk pályáztatásában- tud fogadni magyar tehetségeket."

március 16, 2010

Magyar Bocuse d’Or Akadémia meghirdeti a Gyakorlaton Heston Blumenthalnál című pályázatát.

Részletek a Magyar Bocuse Akadémiánál.


Read more...

Ha..ha.."..felkérjük kedves tesztelőket, értékelőket a 2010-s kiadványokból kihagyni minket."

Az Ős Kaján szimpatikus úgy ahogy van.

Roy Anne & Leeman Pascal: A célunk teremteni egy kultúrált, dinamikus, kortárs hangulatot akár a konyhában, akár a művészeteben, akár a zenében.
Mi örömöt sugárzunk, őszintén dolgozunk, főzünk ahogy főzünk. Ketten vagyunk szakácsok és gyekszünk közel lenni az alapanyaghoz, illetve a természethez.


„Ti akiknek a szája Isten szájához hasonló
E száj maga a rend
Legyetek elnézők ha minket összemértek
Azokkal akik ápolják és folytatják e rendet
Mi a kalandot kergetjük mindenfelé


Nem ellenetek harcolunk mi
Csak az óriási s furcsa birtokokra vágyunk
Ahol a virágzó rejtelem hajlong felénk
Új tüzek lobognak ott s eleddig nem látott szinek
Ezernyi súlytalan lebegő látomás
S ezekből kell valóságot teremtenünk”.

Nem célozzunk a csúcs gasztronómiát, nincs hightech technológia nálunk, moleculáris konyhát se alkalmazunk. Tiszteljünk a szabad véleményt, kérjük, tiszteljenek a szabad működésünket is. Nem vagyunk Anonymusok, önök se legyenek.Tisztességes, őszintés az Ős kaján. Tehát a konyha, a személyzet, az étlap, a kulturális programok szinten tisztességesek és őszintések. Azért kérünk az újságírókat, bloggereket kivizsgálni az információkat mielőbb nyilvánosságra hoznak.
Ős Kaján nem kíván részt venni semmi fele értékelési rendszerben, versenyben se. Azért, felkérjük kedves tesztelőket, értékelőket a 2010-s kiadványokból kihagyni minket.

Béke
Roy Anne, Leeman Pascal

TOKAJ HEGYALJA
3934 TOLCSVA
Kossuth L. utca. 14-16
GPS: É48°16'50.91'' - K21°27'5.4''
Asztalfoglalás: 36-47/384-195
Fax: 36-47/384-195
E-mail: restaurant@oskajan.hu
Web: www.oskajan.hu



Read more...

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister