kagylóhúzó szerszámai portugália (a kék felsős ninja nem imádkozik a képen hanem az orrát túrja)

február 09, 2015

amíg te szenvedsz a jeges influenzában bűzlő budapesten addig én robinson crusoeskodom a melegbe. ez már csak így van. ne sajnálj! a naptól barna a színem. a kagylós írás: szedd kézzel adag tésztára összejön 20 perc alatt vigyázz enni több ideig tart a kagyló ezen a térségen apró de rendkívül ízletes. a technikát elneveztük "riszálni"-nak.


állj be a vízbe a szélére ott ahol épp visszafut a hullám, majd riszáld mélyre a két lában haladj picit hátra. hajolj le kivenni az árút a visszafutó víz kimossa neked. egy riszálásra foghatsz akár 5-6 darabot is. (első fotón a kézzel fogott kagylók láthatók a cl kezében a műanyag kínai kancsó)
ha profi kagylóhúzó (esetleg egy ninja) vagy és eladásra kínálod a portékát szerezd be az itt látható kellékeket ("grillsütőre" cérnázott hosszú hosszú halászzsák) még reggeli apályban menj és az óceán szélén tevékenykedj. van aki a "grillsütőt" a derekára akasztva kötélen húzza szinte szánt vele. húzás közben toporzékolnod kell! ezzel lazítod a homokot a grillsütőd előtt. ami itt látható az a botos megoldás (botot riszálod miközben toporzékolva haladsz hátrafele) 1 óra alatt kb 10 kg a hozama. úgy láttam vannak a zsákban nyitottak is. azt szitával válogatja ki. tehát az ehető hozam leugorhat 6 kiló környékére. simán. (a kézzel szedős "riszálósba" az a jó hogy nem kell hulladékot válogatni) öreg nénike €5-ért (kg) árulja a közért előtt szárazon hűtés nélkül!
de te a saját vízében tárold (csak tengervíz érje). recept: serpenyő vaj kagyló spaghetti só citrom. edd kétpofára és ami nem nyilt ki nyisd ki nyugodtan kézzel. beteg ettől nem lehetsz. az íze elmondhatatlan. (főzéskor kagyló szag nem volt) ámen. megyek a szomszéd telekre megszedem magam citrommal.
Altura Portugália 37 10.249 N 7 30.069 W http://maps.google.com/maps?q=37.17082,-7.50116,  Altitude: 2m, Visited: 08/02/2015


Megjegyzés küldése

A betegségek fő okai:

1. A vakcinák (károk az agyban és az immunrendszerben)
2. Állat-alapú étrend
3. Mesterséges édesítőszerek (aszpartám, Splenda, stb.)
4. Ízfokozók (például MSG).
5. Transzzsírok vagy (részben) hidrogénezett olajok.

Egyéb egészségügyi veszélyek:
- Fogászati amalgám (50%-os higanytartalom)
- Fluorid (fogkrémben, ivóvízben)
- Alumínium (a vakcinák, a dezodorok, konyhai felszerelés)
- Nátrium-lauril-szulfát (fogkrém, sampon)
- A fényvédő krémek (alumínium tartalom)
- Biszfenol A vagy BPA (műanyag flakon stb.)
- Szója, vagy szója termékek (tej, liszt, tofu, stb.)
- Cukor (elnyomja az immunrendszert)
- Repce Olaj (számos étterem használja)
- Koleszterin-csökkentő gyógyszerek (sztatinok)
- Magas fruktóz kukorica szirup
- Genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek
- Számos élelmiszer-adalékanyagok (E-számok)
- Pszichotróp (SSRI) gyógyszerek
- Stimulant (ADHD) gyógyszerek
- Ftalátok (puha műanyag)
- Mobil és vezeték nélküli telefonok
- Szintetikus légfrissítők
- Teflon (konyhai felszerelésben)
- Mammográfiai vizsgálat
- WiFi sugárzás
- Mikrohullámú sütő
- Növényvédő szerek

Ezeket az információkat az orvosok általában figyelmen kívül hagyják, arra vannak képezve, hogy a tünetek "kezelésére" drága gyógyszert ajánljanak, ami sok mellékhatás okozója.

LA Events:

Project Camelot interjúja: Jane Burgermeister